Makelaars in Mariënvelde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mariënvelde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Mariënvelde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mariënvelde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bebowde kom Marienvelde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mariënvelde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mariënvelde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mariënvelde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -460.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mariënvelde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mariënvelde

In Mariënvelde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 235.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -460.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mariënvelde.

Bij de verkoop van een huis in Mariënvelde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 240 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 235.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mariënvelde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mariënvelde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mariënvelde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mariënvelde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mariënvelde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mariënvelde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mariënvelde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuenen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Mariënvelde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mariënvelde.

Populaire buurten in Mariënvelde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mariënvelde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mariënvelde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bebowde kom Marienvelde

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 282.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Marienvelde

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Mariënvelde

In Mariënvelde zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Kuenen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mariënvelde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Trekkersweg 6 +6A Kuenen Makelaardij € 695.000
Strankkampweg 8 Kuenen Makelaardij € 339.000
De Vierhoek 12 Steentjes Makelaars € 310.000
De Witte Rieteweg 21 Pillen & Van Zwam Makelaardij & Verzekeringen € 275.000
Pastoor Deperinkweg 7 Kuenen Makelaardij € 259.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mariënvelde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mariënvelde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Mariënvelde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mariënvelde.

Wat kost een makelaar in Mariënvelde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mariënvelde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mariënvelde van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mariënvelde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mariënvelde zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mariënvelde?

+

De meest verkopende makelaar van Mariënvelde is Kuenen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mariënvelde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mariënvelde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mariënvelde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mariënvelde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!