Steentjes Makelaars

Steentjes Makelaars is een makelaar gevestigd in Lichtenvoorde. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Steentjes Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Steentjes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lichtenvoorde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Steentjes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Steentjes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Steentjes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Steentjes Makelaars verkoopt

Steentjes Makelaars is het meeste actief in Lichtenvoorde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Steentjes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Steentjes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lichtenvoorde 28 € 380.000
Groenlo 18 € 358.000
Harreveld 4 € 304.000
Winterswijk 3 € 399.000
Lievelde 3 € 531.000

Type woningen die Steentjes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Steentjes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Steentjes Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
vrijstaande woning
29%
tussenwoning
19%
hoekwoning
10%
benedenwoning
3%
portiekwoning
3%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steentjes Makelaars

Wat kost Steentjes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Steentjes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Steentjes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Steentjes Makelaars actief?

+

Steentjes Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lichtenvoorde, Groenlo, Harreveld, Winterswijk en Lievelde.

In welk prijssegment is Steentjes Makelaars actief?

+

Steentjes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Steentjes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lichtenvoorde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lichtenvoorde en vergelijkbaar is aan Steentjes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!