Makelaars in Borne

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Borne, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 30 makelaars actief geweest in Borne. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Borne helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bornsche Maten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Borne zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Borne afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
 • Aantal transacties 181
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Borne
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Borne

In Borne is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 377.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Borne.

Bij de verkoop van een huis in Borne is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 377.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Borne. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Borne weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 404.000.

Het meest voorkomende energielabel in Borne is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Borne. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Borne

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Borne? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Borne. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Euverman & Nuyts de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Borne, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Borne.

 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  25
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  25
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  16
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  13

Populaire buurten in Borne

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Borne? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Borne. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bornsche Maten

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Borne Centrum

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  31
 • 3. Stroom-Esch

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  24
 • 4. Lettersveld II

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  20
 • 5. 't Wensink Zuid

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Borne

In Borne zijn de afgelopen maand 181 woningen verkocht. Makelaar Euverman & Nuyts verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Borne.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Twickelerblokweg 145 Euverman & Nuyts € 900.000
Zuid Esch 6 De Makelaar B.V. € 795.000
Brasem 3 Euverman & Nuyts € 770.000
Veenbes 43 Leverink + Assen Resultaatmakelaars € 725.000
Zuid Esch 20 Euverman & Nuyts € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borne

Hoeveel makelaars zijn er actief in Borne?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 30 makelaars actief geweest in Borne. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Borne.

Wat kost een makelaar in Borne?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Borne is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Borne van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Borne?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Borne zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Borne?

+

De meest verkopende makelaar van Borne is Euverman & Nuyts. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Borne zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Borne?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Borne aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Borne.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!