De Makelaar B.V.

De Makelaar B.V. is een makelaar gevestigd in Borne. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Makelaar B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Makelaar B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Borne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelaar B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelaar B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 140.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over De Makelaar B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Makelaar B.V. verkoopt

De Makelaar B.V. is het meeste actief in Borne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelaar B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelaar B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Borne 25 € 467.000
Hengelo 15 € 439.000
Almelo 1 € 339.000
Delden 1 € 450.000
Enschede 1 € 160.000

Type woningen die De Makelaar B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelaar B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelaar B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
44%
vrijstaande woning
27%
tussenwoning
15%
hoekwoning
10%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelaar B.V.

Wat kost De Makelaar B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelaar B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelaar B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is De Makelaar B.V. actief?

+

De Makelaar B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Borne, Hengelo, Almelo, Delden en Enschede.

In welk prijssegment is De Makelaar B.V. actief?

+

De Makelaar B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelaar B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 450.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Borne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Borne en vergelijkbaar is aan De Makelaar B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!