DES HUIZES MAKELAARS

DES HUIZES MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Hengelo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt DES HUIZES MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DES HUIZES MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hengelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DES HUIZES MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DES HUIZES MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 46.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over DES HUIZES MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DES HUIZES MAKELAARS verkoopt

DES HUIZES MAKELAARS is het meeste actief in Hengelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DES HUIZES MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DES HUIZES MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hengelo 38 € 353.000
Borne 4 € 384.000
Nijmegen 1 € 299.000
Goirle 1 € 595.000
Denekamp 1 € 339.000

Type woningen die DES HUIZES MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DES HUIZES MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DES HUIZES MAKELAARS het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
15%
tussenwoning
12%
galerijflat
5%
portiekflat
5%
geschakelde woning
4%
portiekwoning
3%
bovenwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DES HUIZES MAKELAARS

Wat kost DES HUIZES MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DES HUIZES MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DES HUIZES MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is DES HUIZES MAKELAARS actief?

+

DES HUIZES MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hengelo, Borne, Nijmegen, Goirle en Denekamp.

In welk prijssegment is DES HUIZES MAKELAARS actief?

+

DES HUIZES MAKELAARS is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DES HUIZES MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hengelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hengelo en vergelijkbaar is aan DES HUIZES MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!