Dekkers Garantiemakelaars

Dekkers Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Hengelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dekkers Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dekkers Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hengelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dekkers Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dekkers Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 86
Meer informatie over Dekkers Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dekkers Garantiemakelaars verkoopt

Dekkers Garantiemakelaars is het meeste actief in Hengelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dekkers Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dekkers Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hengelo 65 € 317.000
Deurningen 8 € 433.000
Enschede 5 € 276.000
Almelo 3 € 245.000
Oldenzaal 1 € 360.000

Type woningen die Dekkers Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dekkers Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dekkers Garantiemakelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
5%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
portiekwoning
2%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dekkers Garantiemakelaars

Wat kost Dekkers Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dekkers Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dekkers Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Dekkers Garantiemakelaars actief?

+

Dekkers Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hengelo, Deurningen, Enschede, Almelo en Oldenzaal.

In welk prijssegment is Dekkers Garantiemakelaars actief?

+

Dekkers Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dekkers Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 319.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hengelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hengelo en vergelijkbaar is aan Dekkers Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!