Makelaars in Zenderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zenderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Zenderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zenderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zenderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zenderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zenderen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zenderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
 • Gemiddelde verkooptijd 77
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zenderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zenderen

In Zenderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Zenderen.

Bij de verkoop van een huis in Zenderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zenderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zenderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 452.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zenderen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zenderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zenderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zenderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zenderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Euverman & Nuyts de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zenderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zenderen.

 • Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Zenderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zenderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zenderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zenderen

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Zenderen

In Zenderen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Euverman & Nuyts verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zenderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zenderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zenderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Zenderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zenderen.

Wat kost een makelaar in Zenderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zenderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zenderen van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zenderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zenderen zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zenderen?

+

De meest verkopende makelaar van Zenderen is Euverman & Nuyts. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zenderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zenderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zenderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zenderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!