Makelaars in Hengevelde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hengevelde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Hengevelde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hengevelde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hengevelde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hengevelde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hengevelde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -59.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hengevelde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hengevelde

In Hengevelde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 415.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -59.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hengevelde.

Bij de verkoop van een huis in Hengevelde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 176 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 415.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hengevelde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hengevelde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hengevelde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hengevelde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hengevelde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hengevelde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hengevelde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Prisma Era Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Hengevelde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hengevelde.

Populaire buurten in Hengevelde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hengevelde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hengevelde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hengevelde

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Hengevelde

  Verkooptijd
  106 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 732.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Hengevelde

In Hengevelde zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Prisma Era Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hengevelde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beldsweg 24 Hofstede & Kamp Makelaars € 775.000
Diepenheimsestraat 58 BERENDS-NAAFS Makelaars € 689.000
Diepenheimsestraat 22 Burbach Makelaars € 549.000
Pieperiet 7 Prisma Era Makelaars € 495.000
Vinkestraat 4 Prisma Era Makelaars € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hengevelde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hengevelde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Hengevelde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hengevelde.

Wat kost een makelaar in Hengevelde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hengevelde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hengevelde van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hengevelde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hengevelde zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hengevelde?

+

De meest verkopende makelaar van Hengevelde is Prisma Era Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hengevelde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hengevelde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hengevelde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hengevelde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!