Makelaars in Diepenheim

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Diepenheim, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Diepenheim. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Diepenheim helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Diepenheim-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Diepenheim zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Diepenheim afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 567.000
 • Gemiddelde verkooptijd 71
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Diepenheim
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Diepenheim

In Diepenheim is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 318.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Diepenheim.

Bij de verkoop van een huis in Diepenheim is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 158 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 318.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Diepenheim. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Diepenheim weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 567.000.

Het meest voorkomende energielabel in Diepenheim is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Diepenheim. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Diepenheim

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Diepenheim? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Diepenheim. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Keujer Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Diepenheim, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Diepenheim.

Populaire buurten in Diepenheim

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Diepenheim? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Diepenheim. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Diepenheim-Noord

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Kerspel en Schipbeek

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 853.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Diepenheim-Zuid

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Verspreide huizen Markvelde

  Verkooptijd
  667 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.295.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Diepenheim

In Diepenheim zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar De Keujer Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Diepenheim.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwe Sluisweg 10 12 Redres de Bouwkunstmakelaar € 2.000.000
Oude Deldensestraat 5 Landerijenbureau Kromhof-Pullen € 1.295.000
Kleidijk 1 a BERENDS-NAAFS Makelaars € 895.000
Goorseweg 71 De Keujer Makelaars € 775.000
1e Broekweg 6 De Keujer Makelaars € 765.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Diepenheim

Hoeveel makelaars zijn er actief in Diepenheim?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Diepenheim. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Diepenheim.

Wat kost een makelaar in Diepenheim?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Diepenheim is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Diepenheim van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Diepenheim?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Diepenheim zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Diepenheim?

+

De meest verkopende makelaar van Diepenheim is De Keujer Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Diepenheim zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Diepenheim?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Diepenheim aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Diepenheim.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!