Makelaars in Lochem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lochem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Lochem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lochem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lochem-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lochem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lochem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
 • Aantal transacties 129
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lochem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lochem

In Lochem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 404.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lochem.

Bij de verkoop van een huis in Lochem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 404.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lochem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lochem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 466.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lochem is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lochem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lochem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lochem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lochem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beltman Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lochem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lochem.

Populaire buurten in Lochem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lochem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lochem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lochem-Oost

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Zuiderenk

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  27
 • 3. Lochem-West

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. Molengronden

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 531.000
  Woningen verkocht
  14
 • 5. Vesting

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Lochem

In Lochem zijn de afgelopen maand 129 woningen verkocht. Makelaar Beltman Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lochem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Keppellaan 4 Thoma & Bennink | R365 International Real Estate € 2.595.000
Zwiepseweg 2 Beltman Makelaars € 1.150.000
Watermoleneiland 6 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 1.125.000
Velhorst 7 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 1.100.000
Watermoleneiland 5 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 985.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lochem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lochem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Lochem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lochem.

Wat kost een makelaar in Lochem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lochem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lochem van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lochem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lochem zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lochem?

+

De meest verkopende makelaar van Lochem is Beltman Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lochem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lochem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lochem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lochem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!