Beltman Makelaars

Beltman Makelaars is een makelaar gevestigd in Lochem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beltman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Beltman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lochem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beltman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beltman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
  • Aantal transacties 102
Meer informatie over Beltman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beltman Makelaars verkoopt

Beltman Makelaars is het meeste actief in Lochem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beltman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beltman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lochem 49 € 423.000
Borculo 18 € 348.000
Laren (GLD) 11 € 553.000
Ruurlo 5 € 456.000
Gorssel 4 € 466.000

Type woningen die Beltman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beltman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beltman Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
tussenwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
9%
bovenwoning
7%
halfvrijstaande woning
7%
maisonnette
2%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beltman Makelaars

Wat kost Beltman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beltman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beltman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Beltman Makelaars actief?

+

Beltman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lochem, Borculo, Laren (GLD), Ruurlo en Gorssel.

In welk prijssegment is Beltman Makelaars actief?

+

Beltman Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beltman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lochem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lochem en vergelijkbaar is aan Beltman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!