Makelaars in Harfsen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Harfsen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Harfsen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Harfsen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Harfsen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Harfsen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Harfsen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Harfsen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 742.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Harfsen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Harfsen

In Harfsen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 500.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Harfsen.

Bij de verkoop van een huis in Harfsen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 500.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Harfsen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Harfsen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 742.000.

Het meest voorkomende energielabel in Harfsen is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Harfsen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Harfsen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Harfsen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Harfsen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Harfsen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Harfsen.

Populaire buurten in Harfsen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Harfsen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Harfsen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Harfsen

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 955.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Harfsen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Harfsen

In Harfsen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Harfsen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Deventerdijk 8 Bronsvoord Makelaars € 1.350.000
Harfsense Steeg 36 a De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 1.145.000
Oude Larenseweg 101 Bieze Makelaars € 895.000
Lochemseweg 94 Beltman Makelaars € 700.000
Lochemseweg 161 A Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Harfsen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Harfsen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Harfsen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Harfsen.

Wat kost een makelaar in Harfsen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Harfsen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Harfsen van € 7.400 tot € 9.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Harfsen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Harfsen zijn € 3.700 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Harfsen?

+

De meest verkopende makelaar van Harfsen is De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Harfsen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Harfsen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Harfsen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Harfsen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!