Smits van Waesberghe Makelaars

Smits van Waesberghe Makelaars is een makelaar gevestigd in Gorssel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Smits van Waesberghe Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Smits van Waesberghe Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gorssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Smits van Waesberghe Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Smits van Waesberghe Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 617.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 58.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Smits van Waesberghe Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Smits van Waesberghe Makelaars verkoopt

Smits van Waesberghe Makelaars is het meeste actief in Gorssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Smits van Waesberghe Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Smits van Waesberghe Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gorssel 10 € 616.000
Epse 5 € 731.000
Eefde 1 € 629.000
Hardinxveld-Giessendam 1 € 369.000
Zwolle 1 € 298.000

Type woningen die Smits van Waesberghe Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Smits van Waesberghe Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Smits van Waesberghe Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
69%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
8%
tussenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Smits van Waesberghe Makelaars

Wat kost Smits van Waesberghe Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Smits van Waesberghe Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Smits van Waesberghe Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Smits van Waesberghe Makelaars actief?

+

Smits van Waesberghe Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gorssel, Epse, Eefde, Hardinxveld-Giessendam en Zwolle.

In welk prijssegment is Smits van Waesberghe Makelaars actief?

+

Smits van Waesberghe Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Smits van Waesberghe Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 617.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gorssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gorssel en vergelijkbaar is aan Smits van Waesberghe Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!