Makelaars in Gorssel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gorssel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Gorssel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gorssel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gorssel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gorssel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gorssel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 586.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gorssel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gorssel

In Gorssel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 616.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -49.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Gorssel.

Bij de verkoop van een huis in Gorssel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 616.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gorssel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gorssel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 586.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gorssel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gorssel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gorssel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gorssel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gorssel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smits van Waesberghe Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gorssel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gorssel.

Populaire buurten in Gorssel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gorssel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gorssel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gorssel

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 578.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Verspreide huizen Gorssel

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Gorssel

In Gorssel zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar Smits van Waesberghe Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gorssel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Houtvest 7 Smits van Waesberghe Makelaars € 1.195.000
Warande 1 Zomer Makelaars € 1.175.000
Joppelaan 43 Bieze Makelaars € 1.050.000
Veerweg 25 Makelaarsland € 950.000
Molenweg 32 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 829.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gorssel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gorssel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Gorssel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gorssel.

Wat kost een makelaar in Gorssel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gorssel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gorssel van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gorssel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gorssel zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gorssel?

+

De meest verkopende makelaar van Gorssel is Smits van Waesberghe Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gorssel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gorssel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gorssel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gorssel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!