Mevrouw De Wit Makelaars

Mevrouw De Wit Makelaars is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Mevrouw De Wit Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Mevrouw De Wit Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mevrouw De Wit Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mevrouw De Wit Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 561.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 128.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Mevrouw De Wit Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mevrouw De Wit Makelaars verkoopt

Mevrouw De Wit Makelaars is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mevrouw De Wit Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mevrouw De Wit Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 12 € 525.000
Diepenveen 2 € 675.000
Olst 1 € 450.000
Schalkhaar 1 € 825.000
Apeldoorn 1 € 775.000

Type woningen die Mevrouw De Wit Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mevrouw De Wit Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mevrouw De Wit Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
27%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
bovenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mevrouw De Wit Makelaars

Wat kost Mevrouw De Wit Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mevrouw De Wit Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mevrouw De Wit Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Mevrouw De Wit Makelaars actief?

+

Mevrouw De Wit Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Diepenveen, Olst, Schalkhaar en Apeldoorn.

In welk prijssegment is Mevrouw De Wit Makelaars actief?

+

Mevrouw De Wit Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mevrouw De Wit Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 561.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan Mevrouw De Wit Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!