Getreuer Makelaars

Getreuer Makelaars is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Getreuer Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Getreuer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Getreuer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Getreuer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 474.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 202.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Getreuer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Getreuer Makelaars verkoopt

Getreuer Makelaars is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Getreuer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Getreuer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 47 € 468.000
Olst 2 € 557.000
Schalkhaar 2 € 535.000

Type woningen die Getreuer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Getreuer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Getreuer Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
portiekflat
17%
2 onder 1 kapwoning
11%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
benedenwoning
6%
penthouse
6%
vrijstaande woning
6%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Getreuer Makelaars

Wat kost Getreuer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Getreuer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Getreuer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Getreuer Makelaars actief?

+

Getreuer Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Olst en Schalkhaar.

In welk prijssegment is Getreuer Makelaars actief?

+

Getreuer Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Getreuer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 474.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan Getreuer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!