Binnen Makelaars & Taxateurs

Binnen Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Binnen Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Binnen Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Binnen Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Binnen Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Binnen Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Binnen Makelaars & Taxateurs verkoopt

Binnen Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Binnen Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Binnen Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 29 € 327.000
Bathmen 4 € 347.000
Twello 2 € 538.000
Schalkhaar 1 € 385.000
Heeten 1 € 298.000

Type woningen die Binnen Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Binnen Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Binnen Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
eindwoning
12%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
9%
portiekwoning
9%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Binnen Makelaars & Taxateurs

Wat kost Binnen Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Binnen Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Binnen Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Binnen Makelaars & Taxateurs actief?

+

Binnen Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Bathmen, Twello, Schalkhaar en Heeten.

In welk prijssegment is Binnen Makelaars & Taxateurs actief?

+

Binnen Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Binnen Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 339.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan Binnen Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!