Makelaars in Deventer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Deventer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 53 makelaars actief geweest in Deventer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Deventer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Deltabuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Deventer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Deventer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
 • Aantal transacties 895
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Deventer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Deventer

In Deventer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 358.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Deventer.

Bij de verkoop van een huis in Deventer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 358.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Deventer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Deventer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 363.000.

Het meest voorkomende energielabel in Deventer is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Deventer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Deventer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Deventer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MIQA Makelt ! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Deventer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Deventer.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  87
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  85
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  77
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  71

Populaire buurten in Deventer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Deventer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Deventer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Deltabuurt

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 203.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Oosterstraat

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  40
 • 3. Ludgeruskwartier

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  37
 • 4. Centrum

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  36
 • 5. Zwolseweg

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  36

Top 5 woningen verkocht in Deventer

In Deventer zijn de afgelopen maand 895 woningen verkocht. Makelaar MIQA Makelt ! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Deventer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lookersdijk 2 Thoma & Bennink | R365 International Real Estate € 1.950.000
Pothoofd 224 Getreuer Makelaars € 1.650.000
Singel 15 Tysma Makelaars € 1.450.000
Jan Bronnerplantsoen 18 MIQA Makelt ! € 1.395.000
Hendrik Heukelslaan 18 Tysma Makelaars € 1.295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deventer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Deventer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 53 makelaars actief geweest in Deventer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Deventer.

Wat kost een makelaar in Deventer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Deventer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Deventer van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Deventer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Deventer zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Deventer?

+

De meest verkopende makelaar van Deventer is MIQA Makelt !. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Deventer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Deventer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Deventer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Deventer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!