Vrielink Makelaars

Vrielink Makelaars is een makelaar gevestigd in Schalkhaar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vrielink Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vrielink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schalkhaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vrielink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vrielink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Vrielink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vrielink Makelaars verkoopt

Vrielink Makelaars is het meeste actief in Schalkhaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vrielink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vrielink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 21 € 396.000
Schalkhaar 9 € 549.000
Diepenveen 3 € 528.000
Twello 3 € 703.000
Olst 2 € 300.000

Type woningen die Vrielink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vrielink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vrielink Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
24%
portiekflat
7%
halfvrijstaande woning
4%
hoekwoning
4%
bovenwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vrielink Makelaars

Wat kost Vrielink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vrielink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vrielink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Vrielink Makelaars actief?

+

Vrielink Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Twello en Olst.

In welk prijssegment is Vrielink Makelaars actief?

+

Vrielink Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vrielink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schalkhaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schalkhaar en vergelijkbaar is aan Vrielink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!