Makelaars in Epse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Epse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Epse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Epse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Epse.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Epse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Epse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -66.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Epse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Epse

In Epse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 505.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -66.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Epse.

Bij de verkoop van een huis in Epse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 505.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Epse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Epse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 550.000.

Het meest voorkomende energielabel in Epse is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Epse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Epse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Epse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Epse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smits van Waesberghe Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Epse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Epse.

Populaire buurten in Epse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Epse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Epse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Epse

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 505.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Verspreide huizen Epse

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 822.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Epse

In Epse zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Smits van Waesberghe Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Epse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Driekieftenweg 5 Thoma Post Makelaars € 1.245.000
Bosweg 14 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 985.000
Klembergerweg 4 Smits van Waesberghe Makelaars € 925.000
Wentholtweg 16 Smits van Waesberghe Makelaars € 875.000
Oude Larenseweg 13 A ten Hag Makelaarsgroep € 830.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Epse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Epse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Epse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Epse.

Wat kost een makelaar in Epse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Epse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Epse van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Epse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Epse zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Epse?

+

De meest verkopende makelaar van Epse is Smits van Waesberghe Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Epse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Epse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Epse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Epse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!