BRIQS Makelaardij

BRIQS Makelaardij is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BRIQS Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BRIQS Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BRIQS Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BRIQS Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 287.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -12.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over BRIQS Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar BRIQS Makelaardij verkoopt

BRIQS Makelaardij is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BRIQS Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BRIQS Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 28 € 280.000
Apeldoorn 1 € 305.000
Wesepe 1 € 259.000
Gorssel 1 € 499.000

Type woningen die BRIQS Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BRIQS Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BRIQS Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
23%
galerijflat
15%
eindwoning
12%
portiekwoning
12%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BRIQS Makelaardij

Wat kost BRIQS Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BRIQS Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BRIQS Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is BRIQS Makelaardij actief?

+

BRIQS Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Apeldoorn, Wesepe en Gorssel.

In welk prijssegment is BRIQS Makelaardij actief?

+

BRIQS Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BRIQS Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 287.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan BRIQS Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!