Van den Belt Makelaars

Van den Belt Makelaars is een makelaar gevestigd in Twello. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van den Belt Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van den Belt Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Twello en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Belt Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Belt Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 474.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 62
Meer informatie over Van den Belt Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Belt Makelaars verkoopt

Van den Belt Makelaars is het meeste actief in Twello. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Belt Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Belt Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Twello 37 € 479.000
Deventer 9 € 407.000
Wilp 2 € 388.000
Apeldoorn 2 € 393.000
Terwolde 2 € 660.000

Type woningen die Van den Belt Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Belt Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Belt Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
16%
portiekflat
13%
hoekwoning
11%
eindwoning
4%
benedenwoning
1%
galerijflat
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Belt Makelaars

Wat kost Van den Belt Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Belt Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Belt Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van den Belt Makelaars actief?

+

Van den Belt Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Twello, Deventer, Wilp, Apeldoorn en Terwolde.

In welk prijssegment is Van den Belt Makelaars actief?

+

Van den Belt Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Belt Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 474.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Twello

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Twello en vergelijkbaar is aan Van den Belt Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!