Makelaars in Terwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Terwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Terwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Terwolde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Terwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 691.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -684.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terwolde

In Terwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 180.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -684.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Terwolde.

Bij de verkoop van een huis in Terwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 180.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 691.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terwolde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Buitenwonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terwolde.

 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 660.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.095.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 949.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Terwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Terwolde

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 660.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Nijbroek

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 949.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Verspreide huizen Twello-Noord

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 749.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Terwolde

In Terwolde zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Buitenwonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 5 Tysma Makelaars € 1.295.000
Kadijk 7 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 949.000
Dorpsstraat 71 Tysma Makelaars € 895.000
Bandijk 1 Buitenwonen € 749.000
Twelloseweg 77 A. Van den Belt Makelaars € 735.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Terwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terwolde.

Wat kost een makelaar in Terwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terwolde van € 6.900 tot € 8.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terwolde zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Terwolde is Buitenwonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!