Buitenwonen

Buitenwonen is een makelaar gevestigd in De Heurne. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Buitenwonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Buitenwonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Heurne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buitenwonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Buitenwonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 790.000
  • Gemiddelde verkooptijd 71
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Buitenwonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Buitenwonen verkoopt

Buitenwonen is het meeste actief in De Heurne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buitenwonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buitenwonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijhe 2 € 620.000
Diepenveen 2 € 800.000
De Heurne 2 € 991.000
Terwolde 1 € 595.000
Heeten 1 € 569.000

Type woningen die Buitenwonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buitenwonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buitenwonen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buitenwonen

Wat kost Buitenwonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buitenwonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buitenwonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.000 en de € 5.900.

Waar is Buitenwonen actief?

+

Buitenwonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijhe, Diepenveen, De Heurne, Terwolde en Heeten.

In welk prijssegment is Buitenwonen actief?

+

Buitenwonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buitenwonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 790.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Heurne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Heurne en vergelijkbaar is aan Buitenwonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!