Adfinis Makelaars

Adfinis Makelaars is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Adfinis Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Adfinis Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Adfinis Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Adfinis Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 120.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Adfinis Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Adfinis Makelaars verkoopt

Adfinis Makelaars is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Adfinis Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Adfinis Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 29 € 333.000
Diepenveen 3 € 589.000
Utrecht 1 € 700.000

Type woningen die Adfinis Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Adfinis Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Adfinis Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
52%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Adfinis Makelaars

Wat kost Adfinis Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Adfinis Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Adfinis Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Adfinis Makelaars actief?

+

Adfinis Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Diepenveen en Utrecht.

In welk prijssegment is Adfinis Makelaars actief?

+

Adfinis Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Adfinis Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan Adfinis Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!