De Bos Makelaardij en Hypotheken

De Bos Makelaardij en Hypotheken is een makelaar gevestigd in Zutphen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Bos Makelaardij en Hypotheken hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Bos Makelaardij en Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zutphen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Bos Makelaardij en Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Bos Makelaardij en Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over De Bos Makelaardij en Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Bos Makelaardij en Hypotheken verkoopt

De Bos Makelaardij en Hypotheken is het meeste actief in Zutphen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Bos Makelaardij en Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Bos Makelaardij en Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zutphen 15 € 297.000
Doetinchem 3 € 301.000
Steenderen 3 € 331.000
Arnhem 2 € 342.000
Doesburg 1 € 625.000

Type woningen die De Bos Makelaardij en Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Bos Makelaardij en Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Bos Makelaardij en Hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
27%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
10%
portiekwoning
7%
bovenwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bos Makelaardij en Hypotheken

Wat kost De Bos Makelaardij en Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Bos Makelaardij en Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Bos Makelaardij en Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is De Bos Makelaardij en Hypotheken actief?

+

De Bos Makelaardij en Hypotheken heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zutphen, Doetinchem, Steenderen, Arnhem en Doesburg.

In welk prijssegment is De Bos Makelaardij en Hypotheken actief?

+

De Bos Makelaardij en Hypotheken is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Bos Makelaardij en Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 351.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zutphen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zutphen en vergelijkbaar is aan De Bos Makelaardij en Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!