Makelaars in Steenderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Steenderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Steenderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Steenderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Steenderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Steenderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Steenderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 343.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Steenderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Steenderen

In Steenderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 650.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 343.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Steenderen.

Bij de verkoop van een huis in Steenderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 650.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Steenderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Steenderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 379.000.

Het meest voorkomende energielabel in Steenderen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Steenderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Steenderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Steenderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Steenderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Steenderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Steenderen.

Populaire buurten in Steenderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Steenderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Steenderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Steenderen

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Verspreide huizen Steenderen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Steenderen

In Steenderen zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Steenderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Wilgen 5 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 650.000
De Eiken 23 Hemeltjen Makelaardij € 495.000
Meidoornstraat 41 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 475.000
Landlustweg 5 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 475.000
Leliestraat 2 Vredegoor Lanting Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steenderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Steenderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Steenderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Steenderen.

Wat kost een makelaar in Steenderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Steenderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Steenderen van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Steenderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Steenderen zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Steenderen?

+

De meest verkopende makelaar van Steenderen is Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Steenderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Steenderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Steenderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Steenderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!