Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV

Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV is een makelaar gevestigd in Zutphen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zutphen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 273.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV verkoopt

Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV is het meeste actief in Zutphen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zutphen 6 € 273.000

Type woningen die Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
eindwoning
17%
portiekwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV

Wat kost Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV actief?

+

Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zutphen.

In welk prijssegment is Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV actief?

+

Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 273.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zutphen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zutphen en vergelijkbaar is aan Slütter en Wichgers Makelaardij en Assurantiën BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!