Marieke Kok Makelaardij

Marieke Kok Makelaardij is een makelaar gevestigd in Laren Gld. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Marieke Kok Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Marieke Kok Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Laren Gld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marieke Kok Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Marieke Kok Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Marieke Kok Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 464.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Marieke Kok Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Marieke Kok Makelaardij verkoopt

Marieke Kok Makelaardij is het meeste actief in Laren Gld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marieke Kok Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marieke Kok Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gorinchem 1 € 375.000
Hengelo (Gld) 1 € 450.000
Laren (GLD) 1 € 375.000
Lochem 1 € 595.000
Zutphen 1 € 525.000

Type woningen die Marieke Kok Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marieke Kok Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marieke Kok Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
halfvrijstaande woning
25%
vrijstaande woning
25%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marieke Kok Makelaardij

Wat kost Marieke Kok Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marieke Kok Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marieke Kok Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Marieke Kok Makelaardij actief?

+

Marieke Kok Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gorinchem, Hengelo (Gld), Laren (GLD), Lochem en Zutphen.

In welk prijssegment is Marieke Kok Makelaardij actief?

+

Marieke Kok Makelaardij is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marieke Kok Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 464.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Laren Gld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Laren Gld en vergelijkbaar is aan Marieke Kok Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!