Piksen Makelaars

Piksen Makelaars is een makelaar gevestigd in Nijverdal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Piksen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Piksen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijverdal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Piksen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Piksen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -153.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Piksen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Piksen Makelaars verkoopt

Piksen Makelaars is het meeste actief in Nijverdal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Piksen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Piksen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijverdal 22 € 404.000
Hellendoorn 3 € 574.000
Purmerend 1 € 450.000
Daarle 1 € 295.000
Den Haag 1 € 595.000

Type woningen die Piksen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Piksen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Piksen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
vrijstaande woning
21%
galerijflat
18%
tussenwoning
9%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Piksen Makelaars

Wat kost Piksen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Piksen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Piksen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Piksen Makelaars actief?

+

Piksen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijverdal, Hellendoorn, Purmerend, Daarle en Den Haag.

In welk prijssegment is Piksen Makelaars actief?

+

Piksen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Piksen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijverdal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijverdal en vergelijkbaar is aan Piksen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!