Bulsink Makelaars

Bulsink Makelaars is een makelaar gevestigd in Holten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bulsink Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bulsink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Holten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bulsink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bulsink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 253.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Bulsink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bulsink Makelaars verkoopt

Bulsink Makelaars is het meeste actief in Holten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bulsink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bulsink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Holten 30 € 458.000
Enter 2 € 1.100.000
Gorssel 1 € 305.000
Heeten 1 € 359.000
Goor 1 € 239.000

Type woningen die Bulsink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bulsink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bulsink Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
53%
tussenwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bulsink Makelaars

Wat kost Bulsink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bulsink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bulsink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Bulsink Makelaars actief?

+

Bulsink Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Holten, Enter, Gorssel, Heeten en Goor.

In welk prijssegment is Bulsink Makelaars actief?

+

Bulsink Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bulsink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 497.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Holten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Holten en vergelijkbaar is aan Bulsink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!