Makelaars in Rijssen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijssen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Rijssen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijssen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veeneslagen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijssen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rijssen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
 • Aantal transacties 198
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijssen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijssen

In Rijssen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 379.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijssen.

Bij de verkoop van een huis in Rijssen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 379.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijssen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijssen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijssen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijssen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijssen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijssen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijssen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat DAAN Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijssen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijssen.

 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  54
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  30
 • Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  23
 • Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  14

Populaire buurten in Rijssen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijssen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijssen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veeneslagen

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  54
 • 2. Braakmanslanden

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  32
 • 3. Kern rand Zuid

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  26
 • 4. De Delle

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  23
 • 5. Kern rand Oost

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Rijssen

In Rijssen zijn de afgelopen maand 198 woningen verkocht. Makelaar DAAN Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijssen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pelmolenweg 12 Ten Hove Makelaardij € 879.000
Hondsdraf 20 DAAN Makelaardij B.V. € 695.000
Ligtenbergerdijk 14 Ons Hoes € 695.000
Markeloseweg 95 Ten Hove Makelaardij € 659.000
Stationsdwarsweg 63 Otten & Flim Makelaardij € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijssen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijssen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Rijssen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijssen.

Wat kost een makelaar in Rijssen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijssen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijssen van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijssen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijssen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijssen?

+

De meest verkopende makelaar van Rijssen is DAAN Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijssen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijssen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijssen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijssen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!