Otten & Flim Makelaardij

Otten & Flim Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rijssen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Otten & Flim Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Otten & Flim Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Otten & Flim Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Otten & Flim Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -104.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Otten & Flim Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Otten & Flim Makelaardij verkoopt

Otten & Flim Makelaardij is het meeste actief in Rijssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Otten & Flim Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Otten & Flim Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijssen 20 € 359.000
Hengelo 1 € 225.000
Nijverdal 1 € 225.000
Den Haag 1 € 290.000
Gemert 1 € 439.000

Type woningen die Otten & Flim Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Otten & Flim Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Otten & Flim Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
vrijstaande woning
25%
tussenwoning
15%
hoekwoning
13%
portiekflat
8%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Otten & Flim Makelaardij

Wat kost Otten & Flim Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Otten & Flim Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Otten & Flim Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Otten & Flim Makelaardij actief?

+

Otten & Flim Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijssen, Hengelo, Nijverdal, Den Haag en Gemert.

In welk prijssegment is Otten & Flim Makelaardij actief?

+

Otten & Flim Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Otten & Flim Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijssen en vergelijkbaar is aan Otten & Flim Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!