DAAN Makelaardij B.V.

DAAN Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DAAN Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DAAN Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DAAN Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DAAN Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 118
Meer informatie over DAAN Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DAAN Makelaardij B.V. verkoopt

DAAN Makelaardij B.V. is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DAAN Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DAAN Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijssen 63 € 391.000
Almere 46 € 451.000
Amsterdam 2 € 985.000
Almelo 2 € 224.000
Holten 1 € 269.000

Type woningen die DAAN Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DAAN Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DAAN Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
vrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
17%
portiekwoning
4%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
2%
eindwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DAAN Makelaardij B.V.

Wat kost DAAN Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DAAN Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DAAN Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is DAAN Makelaardij B.V. actief?

+

DAAN Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijssen, Almere, Amsterdam, Almelo en Holten.

In welk prijssegment is DAAN Makelaardij B.V. actief?

+

DAAN Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DAAN Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 425.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan DAAN Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!