Woonaccent Makelaars Enschede

Woonaccent Makelaars Enschede is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Woonaccent Makelaars Enschede hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonaccent Makelaars Enschede is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Enschede. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonaccent Makelaars Enschede in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Enschede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Enschede verkoopt

Woonaccent Makelaars Enschede is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Enschede woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Enschede ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 23 € 317.000
Haaksbergen 6 € 470.000
Diepenheim 1 € 289.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Enschede verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Enschede diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Enschede het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
26%
hoekwoning
15%
galerijflat
7%
vrijstaande woning
7%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Enschede

Wat kost Woonaccent Makelaars Enschede bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Enschede voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Enschede je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Woonaccent Makelaars Enschede actief?

+

Woonaccent Makelaars Enschede heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede, Haaksbergen en Diepenheim.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Enschede actief?

+

Woonaccent Makelaars Enschede is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Enschede actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Enschede. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!