Twentehuis Makelaardij

Twentehuis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Twentehuis Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Twentehuis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Twentehuis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Twentehuis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 282.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Twentehuis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Twentehuis Makelaardij verkoopt

Twentehuis Makelaardij is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Twentehuis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Twentehuis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 5 € 259.000
Almelo 1 € 250.000
Vroomshoop 1 € 199.000
Oldenzaal 1 € 279.000
Hoofddorp 1 € 450.000

Type woningen die Twentehuis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Twentehuis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Twentehuis Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
13%
bovenwoning
7%
eindwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Twentehuis Makelaardij

Wat kost Twentehuis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Twentehuis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Twentehuis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Twentehuis Makelaardij actief?

+

Twentehuis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede, Almelo, Vroomshoop, Oldenzaal en Hoofddorp.

In welk prijssegment is Twentehuis Makelaardij actief?

+

Twentehuis Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Twentehuis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 282.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Twentehuis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!