EXTRA Makelaars

EXTRA Makelaars is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt EXTRA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. EXTRA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van EXTRA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties EXTRA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 310.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -60.000
  • Aantal transacties 154
Meer informatie over EXTRA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar EXTRA Makelaars verkoopt

EXTRA Makelaars is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar EXTRA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt EXTRA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 145 € 305.000
Haaksbergen 3 € 461.000
Overdinkel 2 € 249.000
Glane 1 € 525.000
Hengelo 1 € 189.000

Type woningen die EXTRA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat EXTRA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat EXTRA Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
28%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
4%
portiekwoning
2%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in EXTRA Makelaars

Wat kost EXTRA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van EXTRA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer EXTRA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is EXTRA Makelaars actief?

+

EXTRA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede, Haaksbergen, Overdinkel, Glane en Hengelo.

In welk prijssegment is EXTRA Makelaars actief?

+

EXTRA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar EXTRA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 310.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan EXTRA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!