marijke. makelaardij

marijke. makelaardij is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt marijke. makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. marijke. makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van marijke. makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties marijke. makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over marijke. makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar marijke. makelaardij verkoopt

marijke. makelaardij is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar marijke. makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt marijke. makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 23 € 291.000

Type woningen die marijke. makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat marijke. makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat marijke. makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
27%
hoekwoning
18%
vrijstaande woning
14%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in marijke. makelaardij

Wat kost marijke. makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van marijke. makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer marijke. makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is marijke. makelaardij actief?

+

marijke. makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo.

In welk prijssegment is marijke. makelaardij actief?

+

marijke. makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar marijke. makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 291.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan marijke. makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!