Nieuwenhuis – meer dan een makelaar

Nieuwenhuis – meer dan een makelaar is een makelaar gevestigd in Wierden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nieuwenhuis – meer dan een makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nieuwenhuis – meer dan een makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wierden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nieuwenhuis – meer dan een makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Nieuwenhuis – meer dan een makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Nieuwenhuis – meer dan een makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Nieuwenhuis – meer dan een makelaar verkoopt

Nieuwenhuis – meer dan een makelaar is het meeste actief in Wierden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nieuwenhuis – meer dan een makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nieuwenhuis – meer dan een makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wierden 10 € 344.000
Almelo 3 € 280.000
Westerhaar-Vriezenveensewijk 2 € 322.000
Slagharen 1 € 269.000
Bergentheim 1 € 610.000

Type woningen die Nieuwenhuis – meer dan een makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nieuwenhuis – meer dan een makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nieuwenhuis – meer dan een makelaar het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
26%
vrijstaande woning
26%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
9%
eindwoning
9%
tussenwoning
9%
galerijflat
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwenhuis – meer dan een makelaar

Wat kost Nieuwenhuis – meer dan een makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nieuwenhuis – meer dan een makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nieuwenhuis – meer dan een makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Nieuwenhuis – meer dan een makelaar actief?

+

Nieuwenhuis – meer dan een makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wierden, Almelo, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Slagharen en Bergentheim.

In welk prijssegment is Nieuwenhuis – meer dan een makelaar actief?

+

Nieuwenhuis – meer dan een makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nieuwenhuis – meer dan een makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wierden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wierden en vergelijkbaar is aan Nieuwenhuis – meer dan een makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!