Schakel Makelaars Almelo

Schakel Makelaars Almelo is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Schakel Makelaars Almelo hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Schakel Makelaars Almelo is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schakel Makelaars Almelo. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schakel Makelaars Almelo in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 321.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Schakel Makelaars Almelo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schakel Makelaars Almelo verkoopt

Schakel Makelaars Almelo is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schakel Makelaars Almelo woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schakel Makelaars Almelo ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 23 € 291.000
Oss 2 € 427.000
Borne 2 € 282.000
Amsterdam 1 € 650.000
Haarlem 1 € 735.000

Type woningen die Schakel Makelaars Almelo verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schakel Makelaars Almelo diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schakel Makelaars Almelo het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
34%
tussenwoning
20%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
galerijflat
7%
benedenwoning
5%
geschakelde woning
5%
portiekflat
5%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schakel Makelaars Almelo

Wat kost Schakel Makelaars Almelo bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schakel Makelaars Almelo voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schakel Makelaars Almelo je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Schakel Makelaars Almelo actief?

+

Schakel Makelaars Almelo heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo, Oss, Borne, Amsterdam en Haarlem.

In welk prijssegment is Schakel Makelaars Almelo actief?

+

Schakel Makelaars Almelo is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schakel Makelaars Almelo actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 321.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan Schakel Makelaars Almelo. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!