Vlot Makelaars

Vlot Makelaars is een makelaar gevestigd in Losser. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vlot Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vlot Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Losser en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vlot Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vlot Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 302.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -44.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Vlot Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vlot Makelaars verkoopt

Vlot Makelaars is het meeste actief in Losser. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vlot Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vlot Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Losser 19 € 303.000
Enschede 10 € 262.000
Overdinkel 3 € 233.000
Barendrecht 1 € 575.000
Rotterdam 1 € 629.000

Type woningen die Vlot Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vlot Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vlot Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
26%
hoekwoning
23%
portiekflat
6%
geschakelde woning
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vlot Makelaars

Wat kost Vlot Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vlot Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vlot Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Vlot Makelaars actief?

+

Vlot Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Losser, Enschede, Overdinkel, Barendrecht en Rotterdam.

In welk prijssegment is Vlot Makelaars actief?

+

Vlot Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vlot Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 302.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Losser

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Losser en vergelijkbaar is aan Vlot Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!