Makelaars in Overdinkel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overdinkel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Overdinkel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overdinkel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Overdinkel kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overdinkel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Overdinkel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 267.000
 • Gemiddelde verkooptijd 98
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overdinkel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overdinkel

In Overdinkel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 338.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Overdinkel.

Bij de verkoop van een huis in Overdinkel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 338.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overdinkel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overdinkel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 267.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overdinkel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overdinkel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overdinkel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overdinkel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overdinkel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Straatman Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Overdinkel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overdinkel.

 • Verkooptijd
  90 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 282.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  170 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Overdinkel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overdinkel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overdinkel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Overdinkel kern

  Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 266.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Verspreide huizen Overdinkel

  Verkooptijd
  139 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Overdinkel

In Overdinkel zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar Straatman Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Overdinkel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkhofweg 91 Vlot Makelaars € 400.000
De Geurmeij kavel 4 Jansen Makelaardij € 389.500
Kerkhofweg 17 Straatman Makelaardij € 375.000
het Welpelo 8 Straatman Makelaardij € 365.000
Vosbultkamp 44 KockvanBenthem Makelaars € 329.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overdinkel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overdinkel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Overdinkel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overdinkel.

Wat kost een makelaar in Overdinkel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overdinkel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overdinkel van € 2.700 tot € 3.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overdinkel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overdinkel zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overdinkel?

+

De meest verkopende makelaar van Overdinkel is Straatman Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overdinkel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overdinkel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overdinkel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overdinkel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!