BlijHuis Makelaardij

BlijHuis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ommen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BlijHuis Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BlijHuis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ommen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BlijHuis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BlijHuis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 28.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over BlijHuis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar BlijHuis Makelaardij verkoopt

BlijHuis Makelaardij is het meeste actief in Ommen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BlijHuis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BlijHuis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ommen 33 € 424.000
Dedemsvaart 2 € 463.000

Type woningen die BlijHuis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BlijHuis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BlijHuis Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
9%
hoekwoning
6%
portiekwoning
6%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BlijHuis Makelaardij

Wat kost BlijHuis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BlijHuis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BlijHuis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is BlijHuis Makelaardij actief?

+

BlijHuis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ommen en Dedemsvaart.

In welk prijssegment is BlijHuis Makelaardij actief?

+

BlijHuis Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BlijHuis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 426.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ommen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ommen en vergelijkbaar is aan BlijHuis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!