VMK Makelaars

VMK Makelaars is een makelaar gevestigd in Numansdorp. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VMK Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VMK Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Numansdorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VMK Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VMK Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -35.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over VMK Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VMK Makelaars verkoopt

VMK Makelaars is het meeste actief in Numansdorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VMK Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VMK Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Numansdorp 14 € 415.000
Oud-Beijerland 10 € 432.000
Zuid-Beijerland 3 € 371.000
Barendrecht 3 € 430.000
Heinenoord 2 € 213.000

Type woningen die VMK Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VMK Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VMK Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
hoekwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
10%
geschakelde woning
4%
halfvrijstaande woning
4%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VMK Makelaars

Wat kost VMK Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VMK Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VMK Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is VMK Makelaars actief?

+

VMK Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Numansdorp, Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland, Barendrecht en Heinenoord.

In welk prijssegment is VMK Makelaars actief?

+

VMK Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VMK Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Numansdorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Numansdorp en vergelijkbaar is aan VMK Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!