Wilmer & Van Twist Makelaardij

Wilmer & Van Twist Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oud-Beijerland. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Wilmer & Van Twist Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wilmer & Van Twist Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oud-Beijerland en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wilmer & Van Twist Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wilmer & Van Twist Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 405.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 60
Meer informatie over Wilmer & Van Twist Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wilmer & Van Twist Makelaardij verkoopt

Wilmer & Van Twist Makelaardij is het meeste actief in Oud-Beijerland. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wilmer & Van Twist Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wilmer & Van Twist Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Numansdorp 15 € 457.000
Oud-Beijerland 14 € 351.000
Klaaswaal 6 € 334.000
Westmaas 3 € 407.000
Barendrecht 2 € 303.000

Type woningen die Wilmer & Van Twist Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wilmer & Van Twist Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wilmer & Van Twist Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
20%
eindwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wilmer & Van Twist Makelaardij

Wat kost Wilmer & Van Twist Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wilmer & Van Twist Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wilmer & Van Twist Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Wilmer & Van Twist Makelaardij actief?

+

Wilmer & Van Twist Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Numansdorp, Oud-Beijerland, Klaaswaal, Westmaas en Barendrecht.

In welk prijssegment is Wilmer & Van Twist Makelaardij actief?

+

Wilmer & Van Twist Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wilmer & Van Twist Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 405.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oud-Beijerland

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oud-Beijerland en vergelijkbaar is aan Wilmer & Van Twist Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!