Makelaars in Nieuw-Beijerland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuw-Beijerland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Nieuw-Beijerland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuw-Beijerland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw-Beijerland Woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuw-Beijerland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuw-Beijerland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuw-Beijerland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuw-Beijerland

In Nieuw-Beijerland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 413.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuw-Beijerland.

Bij de verkoop van een huis in Nieuw-Beijerland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 413.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuw-Beijerland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuw-Beijerland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuw-Beijerland is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuw-Beijerland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuw-Beijerland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuw-Beijerland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuw-Beijerland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ooms Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuw-Beijerland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuw-Beijerland.

Populaire buurten in Nieuw-Beijerland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuw-Beijerland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuw-Beijerland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw-Beijerland Woonkern

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Nieuw-Beijerland Buitengebied

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 587.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Nieuw-Beijerland

In Nieuw-Beijerland zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Ooms Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuw-Beijerland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Akkerdreef 7 Ooms Makelaars € 779.000
Schoutstraat 1 Groote Waard Makelaars & Taxateurs € 719.000
Beijerlandschedijk 10 VMK Makelaars € 689.500
Fruitdoel 1 Ooms Makelaars € 595.000
Beijerlandschedijk 11 Wilmer & Van Twist Makelaardij € 585.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw-Beijerland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuw-Beijerland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Nieuw-Beijerland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuw-Beijerland.

Wat kost een makelaar in Nieuw-Beijerland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuw-Beijerland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuw-Beijerland van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuw-Beijerland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuw-Beijerland zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuw-Beijerland?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuw-Beijerland is Ooms Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuw-Beijerland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuw-Beijerland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuw-Beijerland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuw-Beijerland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!