Van der Vinden Makelaars B.V.

Van der Vinden Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Strijen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Vinden Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Vinden Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Strijen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Vinden Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Vinden Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 94.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Van der Vinden Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Vinden Makelaars B.V. verkoopt

Van der Vinden Makelaars B.V. is het meeste actief in Strijen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Vinden Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Vinden Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Strijen 18 € 386.000
‘s-Gravendeel 6 € 326.000
Zuid-Beijerland 2 € 359.000
Rhoon 2 € 440.000
Barendrecht 2 € 462.000

Type woningen die Van der Vinden Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Vinden Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Vinden Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
28%
halfvrijstaande woning
10%
hoekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
7%
galerijflat
3%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%
portiekwoning
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Vinden Makelaars B.V.

Wat kost Van der Vinden Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Vinden Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Vinden Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van der Vinden Makelaars B.V. actief?

+

Van der Vinden Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Strijen, ‘s-Gravendeel, Zuid-Beijerland, Rhoon en Barendrecht.

In welk prijssegment is Van der Vinden Makelaars B.V. actief?

+

Van der Vinden Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Vinden Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Strijen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Strijen en vergelijkbaar is aan Van der Vinden Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!