Bruins Makelaardij

Bruins Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bruins Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bruins Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogeveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bruins Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bruins Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 101.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Bruins Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bruins Makelaardij verkoopt

Bruins Makelaardij is het meeste actief in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bruins Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bruins Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogeveen 22 € 318.000
Winschoten 5 € 203.000
Noordscheschut 4 € 335.000
Hollandscheveld 3 € 313.000
Blijham 2 € 270.000

Type woningen die Bruins Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bruins Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bruins Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
30%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
9%
halfvrijstaande woning
5%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bruins Makelaardij

Wat kost Bruins Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bruins Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bruins Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Bruins Makelaardij actief?

+

Bruins Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogeveen, Winschoten, Noordscheschut, Hollandscheveld en Blijham.

In welk prijssegment is Bruins Makelaardij actief?

+

Bruins Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bruins Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogeveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogeveen en vergelijkbaar is aan Bruins Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!