Makelaars in Noordscheschut

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noordscheschut, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Noordscheschut. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noordscheschut helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordscheschut kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noordscheschut zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Noordscheschut afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 199.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noordscheschut
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noordscheschut

In Noordscheschut is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 497.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 199.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Noordscheschut.

Bij de verkoop van een huis in Noordscheschut is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 497.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noordscheschut. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noordscheschut weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 427.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noordscheschut is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noordscheschut. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noordscheschut

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noordscheschut? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noordscheschut. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noordscheschut, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noordscheschut.

 • Bruins Makelaardij

  2. Bruins Makelaardij

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  4
 • Schelhaas Makelaardij b.v.

  3. Schelhaas Makelaardij b.v.

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 975.000
  Woningen verkocht
  1
 • Woonaccent Makelaars Hoogeveen

  4. Woonaccent Makelaars Hoogeveen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1
 • JIP makelaars

  5. JIP makelaars

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 215.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Noordscheschut

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noordscheschut? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noordscheschut. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordscheschut kern

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Verspreide huizen Tiendeveen

  Verkooptijd
  133 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 945.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen Noordscheschut

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 975.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Noordscheschut

In Noordscheschut zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noordscheschut.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoolpad 12 Schelhaas Makelaardij b.v. € 975.000
Europaweg 37 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 945.000
Meester Kosterweg 17 Bruins Makelaardij € 499.500
van der Sluisweg 14 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 480.000
Zwarte Dijkje 13 Arend Otten Agro Makelaars - Taxateurs € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noordscheschut

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noordscheschut?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Noordscheschut. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noordscheschut.

Wat kost een makelaar in Noordscheschut?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noordscheschut is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noordscheschut van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noordscheschut?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noordscheschut zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noordscheschut?

+

De meest verkopende makelaar van Noordscheschut is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noordscheschut zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noordscheschut?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noordscheschut aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noordscheschut.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!