Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.

Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Hollandscheveld. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hollandscheveld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 79
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. verkoopt

Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. is het meeste actief in Hollandscheveld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hollandscheveld 12 € 327.000
Hoogeveen 6 € 241.000
Elim 4 € 428.000
Zuidwolde (DR) 2 € 415.000
Schuinesloot 2 € 379.000

Type woningen die Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
vrijstaande woning
29%
2 onder 1 kapwoning
25%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.

Wat kost Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. actief?

+

Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hollandscheveld, Hoogeveen, Elim, Zuidwolde (DR) en Schuinesloot.

In welk prijssegment is Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. actief?

+

Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hollandscheveld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hollandscheveld en vergelijkbaar is aan Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!